tiistai 10. marraskuuta 2009

Ihkuuuuuuuu

En yleensä käytä otsikossa mainittua teinikielistä sanaa, mutta nyt ei keksi muutakaan. Mie sain tänään Lankaa! Ihanaa lankaa! Harvemmin minä nykyään raportoin kun lankaa tulee tähän taloon (pitää ehkä jo vähän piilotella hankintoja miehekkeeltä...). Nyt on pakko esitellä: Poppelin paketti tuli tänään, ihanaa Dropsin Silke Tweediä, 10 kerää! Mikä väri, mikä tuntu! Heti haluttaa saada lanka puikoille. Lisäksi paketissa oli TeeTeen Maxi-virkkauslankaa ja 1,5 mm virkkuukoukku. Ai kun se koukkku on sitten pieni! Mitenhän tuommoisella edes virkataan... Sitten jääkaapin oveen pääsi Poppelin tilaajalahja: ihana lammasmagneetti!



Poppelin nettikaupasta saamani palvelu on ollut molemmilla asiointikerroilla erinomaista. Edellisellä kerralla ilmoitettiin heti tilauksen tultua että alkuperäistä väriä ei ollutkaankaupassa ja kerrottiin että on tulossa pian, mutta saisin vielä muuttaa tilausta. Muutin tilausta ja lanka oli minulla kaksi päivää myöhemmin! Nytkin lanka lähti perjantaina ja tänään oli postin lappu kotona töistä tullessa.

Lauantaina jo kotiutui hyshys-projektia varten Finlan kalalankaa ja Novitan Kotiväkeä. Finla vain oli ohuempaa kuin piti, mutta jospa sitä selviäisi...

Lisäksi tarvi tuli (taas!) ja oli mukava katsella ikkunasta päivällä kun lunta tuiskutti oikein kotoisasta. Teki kyllä mieli käpertyä sohvalle ja ottaa kuppi kuumaa teetä ja piparia. Mutta minkäs teet kun olet töissä... Toivottavasti talvinen olotila ulkona on nyt vähän pysyvämpää kuin viikko sitten.

Ei kommentteja: