torstai 25. syyskuuta 2008

Savumerkkejä - Smoke signals!

Hengissä ollaan ja omissa nurkissakin asutaan jo. Hienosti on mennyt tähän asti, töissä on kivaa (meen sinne ilmeisesti vielä huomennakin :D). Kämpillä on vielä aika tyhjää, kaikkea ei halua ostaakan ihan heti. Ruokapöytä, matot ja verhot nyt on sellainen juttu mitkä on pakko saada että tää kaikuminen loppuu.

Oikea lankavarasto ja kirjat on vielä Rovaniemellä toisessa kodissa, mutta marettireissuilta on jo tarttunut mukaan enemmän kuin tarpeeksi lankaa pitämään pikkukätöset kiireisinä. Novitan Polarista on kantautunu kotiin sekä mustana että valkoisena. Mustasta aloitin pipon Lauran BB-pipon inspioimana (sori en jaksa linkittää, älähdä niin laitan seuraavan päivituksen aikana!!!!) ja valkoisesta aloitin syksy IK:sta New Pea Coatin (Teva Durham). Valitettavasti vain isot ja raskaat metallipuikot väsyttää sormia hirveästi. Lisäksi, Menitan Outlettiin on vain parinkymmenen minuutin matka kotoa.. hmmmm... Onkohan täällä lanka-addiktion vuoksi velkaantuneille omaa tukiryhmää???

Isän synttärisukat on jo valmiina, onpas kiva. Vielä olis kaks synttärisankaria lahjottavana - ja mielelläni neuloisin myös joululahjoja varsinkin skon perheelle jotka katseli minua nurkissaan kaks viikkoa ja auttoivat muutenkin muuttoasioissa tosi paljon.

All right, I'm pretty much settled in my own place. (TOO) Near to Menita Outlet in Soukka... I like my work and colleagues so far, I'm already getting to do stuff and learn a lot all the time. In the house I still need to get some stuff (like dining table curtains and rugs..)

My stash and knitting books are still in my other home up in the north, but there has been more than enough yarn crossing my path during the market trips to gather my survival kit (hey! yarn for yarn addict is also part of the crucial survival kit!!)

I've finished my dad's birthday socks and started a couple of new projects as well. One of them a hat, inspired by Laura's BB-pipo (sorry sorry sorry, no link right now) and the other is the New Pea Coat (by Teva Durham) from IK Fall 2008.

1 kommentti:

Hansu kirjoitti...

Onnea uuteen asuntoon ja muuttoon! En ole taas aikoihin käynyt täällä katselemassa ja lukemassa. Ihmettelen miten sait tuon Dollaritakin tehtyä, mulla se tökki niin pahasti koko ajan. Jotkut sen vaan tajuaa :)